BEOPAY SISTEM d.o.o. distribuira platne sisteme koji nalaze primenu u samoposlužnim automatima (kafe automati, automati za prodaju osvežavajućih pića i snack proizvoda, automati za prodaju novina), u kazinima, u igraonicama, automatskim menjačnicama, u automatima za prodaju karata (javni prevoz i parking), u automatskim auto perionicama ...

Kao rezultat trogodišnje uspešne saradnje sa proizvođačem čitača novčanica, Innovative technology Ltd. (ITL), BEOPAY SISTEM je promovisan u zvaničnog partnera Innovative technology Ltd. u Srbiji.

ITL proizvodi čitače papirnih novčanica od 1992. godine, kada su predstavili SMILEY NV1, prvi čitač novčanica pristupačne cene, a  sposoban da prihvata različite valute. ITL je danas vodeći proizvođač čitača novčanica u svetu. U ponudi ITL-a, nalazi se i čitač novčanica visokog stepena sigurnosti NV200, novi SMART Payout sistem za isplatu papirnih novčanica, kao i SMART Hopper , prvi hoper sposoban da vrši isplati više različitih kovanih apoena,  do 11 različitih apoena kovanog novca.

Kao dodatak ponudi ITL-a, BEOPAY SISTEM u svojoj ponudi ima i žetonjere i sisteme za bezgotovinsko plaćanje proizvođača Comestero Group Italy.

BEOPAY SISTEM obezbeđuje i kompletnu tehničku podršku i servis čitača novčanica u Srbiji.

Ako ste zainteresovani za naše proizvode, biće nam drago da nas kontaktirate.

Beopay sistem d.o.o.
Jurija Gagarina 229, TC ENJUB lokal 276
Novi Beograd, Srbija
Tel: +381 11 7187 199
Email:
info@beopay.rs

support@beopay.rs


For the SMART way of money validation check this link!

© Beopay sistem d.o.o.     [Home]  [English]  [Deutsch]  [Downloads]   Webdesign: S.Czeskleba